Gå til innholdet

En dårlig vasket og skitten oppgang blir fort et irritasjonsmoment i hverdagen. Møkkete fellesareal skaper verken trivsel eller et godt inntrykk. Dersom det er beboerne som står ansvarlig for den ukentlige trappevasken, sitter man igjen uten garanti for at arbeidet er utført skikkelig. Dette er en av flere grunner til å vurdere å ansette profesjonelle til å gjøre jobben.

 

Godt renhold gir et godt inneklima

Områder med mye persontrafikk er svært utsatt for skitt og smuss, særlig i måneder med mye regn eller snø. Matter som ikke blir rengjort eller byttet regelmessig samler støv som virvler opp i luften vi puster, og urenheter i trappeoppgangen blir dratt inn i leilighetene. Derfor er det avgjørende at de som skal ta seg vaskingen gjør en grundig jobb og tar arbeidet på alvor.

Les også: Visste du at tepperens burde utføres årlig?

Bedre miljø og trivsel med vaskehjelp

En ren oppgang fremmer både godt miljø og trivsel. Særlig om dette er noe som går automatisk, hvor ansvaret ikke ligger på de som bor der. Ved å leie inn profesjonelle til å ta seg av det ukentlige renholdet slipper man å planlegge for når det er din tur til å vaske hele oppgangen. I tillegg kan beboerne bruke tiden til overs på noe de heller vil gjøre.

Les også: Derfor bør man skure og bone gulvet

Profesjonelle rengjøringsbedrifter er bundet av kontrakt

Om løsningen dere kommer frem til er å engasjere en profesjonell renholdsbedrift, kan dere selv bestemme hva som skal vaskes, hvordan og hvor ofte. Under befaring vil renholdsplaner utarbeides, og dere blir enige om utførelse og grundighet. Et renholdsfirma vil alltid ha en avtale med en kontrakt, og åpen dialog vil sørge for at kvaliteten på arbeidet holder mål.

Om vasken en dag ikke skulle være bra nok eller fristen ikke skal være overholdt, er det bare å gi beskjed. Her er renholds-byrået ansvarlig, og beboerne i sameiet eller borettslaget slipper å legge skylden på hverandre.

Les også: Hvordan vaske vinduer på best mulig måte

Få profesjonell vaskehjelp i Oslo og omegn

Rydd og Vask utfører daglig og ukentlig renhold for en rekke borettslag, sameier, barnehager og bedrifter. Ta kontakt med oss i dag, så finner vi en løsning som passer for dere.