Gå til innholdet

Referanser

Hva sier kundene om oss?

Her er noen uttalelser fra våre kunder!

«Erfaringen med Rydd og Vask er meget god! Svært seriøst firma som har gjort en utmerket jobb. Samarbeid og kommunikasjon i prosessen har vært ryddig og god.
Et seriøst firma som anbefales på det varmeste!»

Sidsel Bjønnes

«Kom til avtalt tid å utførte en solid jobb. Kjøper hadde ingen ting å utsette på vasken ved overtagelse og var meget fornøyd med resultatet.

Kan absolutt anbefale Rydd og Vask AS.»

Stian Schøyen

«Rydd og Vask har hjulpet oss med å tømme, rydde, vaske og male en leilighet, og resultatet er vi meget godt fornøyde med. De har vært pålitelige og punktlige, møtt opp til avtalte tider, og ferdigstilt arbeidene iht. avtale.

Ikke hver dag man opplever dette med håndverkere, så jeg vil absolutt anbefale venner og bekjente å bruke Rydd og Vask.»

Espen Lunde

«Vi var svært godt fornøyde med hele prosessen rundt oppdraget. Dere var raske og tillitvekkende med svar. Alle møter med firmaets folk var hyggelige og selve jobben, rydding og vask av leilighet og boder, ble 100% tilfredsstillende utført.

Vi takker. »

Tone Rogstad

«Hadde problemer med skitten tapet i en leilighet. Jeg ringte flere firma og spurte om råd til rensing. Flere sa de skulle ringe tilbake og komme tilbake for å se på problemet.

Hørte så ingen ting. Så fant jeg Rydd og Vask AS. Maken til oppfølging jeg fikk. Flere telefoner og full befaring under hele prosessen. Jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet og de rådene jeg fikk. Dette er et firma som også tar de små kundene seriøst.»

Espen Seger Olsen