Gå til innholdet

Vi har nå lansert en ny tjeneste som gjør at du kan bestille flyttevask uten å ringe oss for pris eller ha befaring. Det er raskt og enkelt å manøvrere seg på nettsiden. Tast inn postnummer. På kalenderen ser du våre ledige dager. Tast inn antall kvadratmeter og prisen kommer opp uten at du må gå videre for å bestille og betale.

Standardvask flyttevask

Standardvasken inkluderer tørrmopping av vegger og tak. Dette fordi vasking lager striper, så det er normal prosedyre. I tillegg vask av alle gulv, vinduer utvendig og innvendig, bad inklusiv sanitærutstyr samt at boder og balkong feies. Som tillegg kan du krysse av på hvitevarer du ønsker rengjort. Dette fordi hvitevarer krever ekstra grundig rengjøring og antall hvitevarer påvirker totalprisen. Ved avkrysning av tillegg justeres totalprisen automatisk. 

Avlevere nøkler

Vi har lagt ut et bredt utvalg av måter du kan få overlevert nøklene på. Enten at vi henter på arbeidsplass, hos nabo, hos megler eller legges på avtalt sted på bolig. I tillegg kan du levere nøklene i låst postkasse på Alnabru hele døgnet.

En flyttevask tar en hel dag for boliger opptil 180 m² og to dager for boliger over 180 . Gå inn i nettbutikk på hjemmesiden vår og test ut.