Gå til innholdet

 

Når for eksempel en kjeller har fått besøk av flomvannet, ser det ikke bra ut etter at vannet er pumpet ut. En ting er at møbler og inventar er ødelagt, en annen ting er at flomvann bringer med seg mye slam. Og det blir liggende på gulv og oppetter vegger. 

Det første man må gjøre etter at vannet er tømt, er å tørke opp. Deretter må man gå over alt inventaret og eventuelt kaste eller vaske alt rent. Deretter må man se etter vannskader i bygningen og kontakte forsikringsselskapet. Rommene som det har vært vann i må vaskes grundig for slam og skitt før man kan flytte inn igjen.

Vi kan gjøre denne jobben for deg. Rydde ut, kaste det som skal kastes, vaske det som skal vaskes og selvsagt få gulv, vegger og tak helt rene igjen. Dersom man må skifte gulv, vegger, vinduer etc, kan vi også håndtere dette med vårt snekkerfirma. 

Ta kontakt for en hyggelig samtale.

 

Klikk her for å ringe oss nå

 

(Telefon åpen mellom kl 08.00 – 17.00)