Gå til innholdet

Skal du kaste en sofa, en vaskemaskin eller andre typer gjenstander? Nå slipper du å ta kontakt for å avtale tid, sted og pris. Det er pakkepris på alle typer møbler, hvitevarer, brunevarer og elektronikk. Og vi har laget tre avfallspakker som starter på kr 399 inkl moms.

 

Vi henter i hele Stor-Oslo og når du taster inn postnummeret ditt vil du se hvilke dager vi henter i ditt område. Det du skal ha kjørt på gjenvinningsstasjonen, kan hentes ute på gateplan, eller man kan bestille henting inne i bolig. Velger du å sette det ut på gateplan, behøver ingen å være hjemme på dagtid. Alt dette gjøres ved få tastetrykk. Og det beste av alt er at du vil se totalprisen før du velger å bestille. 

 

Klikker du på bestill, kan du velge å betale med kort, Vipps eller faktura via Klarna. Da er det ikke mer å gjøre enn å ha det du skal kaste klart på hentedatoen. Du får bekreftelse på epost med hentedatoen og type avfall. Enklere og raskere kan det ikke bli. 

Klikk her