Gå til innholdet

Våre tjenester

Vi utfører arbeid for alle typer oppdragsgivere som privatpersoner, boligsameier, borettslag og bedrifter. Vi tar enkeltoppdrag, og vi har faste kunder som skal ha utført renhold og/eller avfallsfjerning på fast basis. Det kan være flere ganger i uken, en gang pr uke, hver annen uke, en gang i måneden eller noen ganger pr år.

N

Dødsbo

Rydd og Vask er spesialist på dødsbo. Vi rydder og tømmer hus eller leilighet.

N

Flyttevask

Flyttevask innebærer at ”Alt skal gjøres grundig rent”. Tak, vegger, skuffer og skap, gulv, sluk..

N

Rydding og bortkjøring

Rydd og Vask henter til avtalt tid og pris. Vi besørger selvsagt miljømessig retur av avfallet.

N

Rengjøring

Rydd og Vask utfører alle typer renhold i Oslo. Alt fra flyttevask til jevnlig rengjøring.

N

Håndverktstjenester

Har du behov for å gjøre klar hus eller leilighet for salg?

Hva sier kundene om oss?

Her er noen uttalelser fra våre kunder!

«Erfaringen med Rydd og Vask er meget god! Svært seriøst firma som har gjort en utmerket jobb. Samarbeid og kommunikasjon i prosessen har vært ryddig og god.
Et seriøst firma som anbefales på det varmeste!»

Sidsel Bjønnes

«Rydd og Vask har hjulpet oss med å tømme, rydde, vaske og male en leilighet, og resultatet er vi meget godt fornøyde med. De har vært pålitelige og punktlige, møtt opp til avtalte tider, og ferdigstilt arbeidene iht. avtale.

Ikke hver dag man opplever dette med håndverkere, så jeg vil absolutt anbefale venner og bekjente å bruke Rydd og Vask.»

Espen Lunde

«Hadde problemer med skitten tapet i en leilighet. Jeg ringte flere firma og spurte om råd til rensing. Flere sa de skulle ringe tilbake og komme tilbake for å se på problemet.

Hørte så ingen ting. Så fant jeg Rydd og Vask AS. Maken til oppfølging jeg fikk. Flere telefoner og full befaring under hele prosessen. Jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet og de rådene jeg fikk. Dette er et firma som også tar de små kundene seriøst.»

Espen Seger Olsen